Shipping policy

Levering en levertijden

Producten worden geleverd volgens een streefdoel van maximaal 2-3 werkdagen na ontvangst betaling. Zonder meer worden alle producten ten laatste geleverd 30 dagen na ontvangst van betaling.

De door Vonken opgegeven levertijden gelden weliswaar bij benadering en zijn ook geen dwingende termijnen.
Zodra de te leveren producten op het opgegeven afleveradres zijn geleverd, gaat het risico over op de koper. Indien een product, dat tijdelijk niet op voorraad is door u wordt besteld, zal worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is.

Levering geschiedt uitsluitend per koerierdienst tenzij voorafgaand aan de overeenkomst anders is overeengekomen. Contactgegevens van de Koerierdienst kan u vinden op diens website.Bij leveringen in het buitenland kunnen afwijkende voorwaarden gelden.

Voor leveringen in België gelden de volgende tarieven: De leverings- of verzendkosten worden u meegedeeld voor het bevestigen van uw aankoop. Als de verzendingskosten niet automatisch kunnen worden berekend, dan wordt dit vermeld en/of wordt er een indicatie van de verzendingskosten meegegeven.

Vanaf 1 januari 2023 gelden volgende richtlijnen:

  • Voor alle producten onder 60 euro wordt 15 euro transportkost gerekend indien het totaal gewicht onder de 30 kg bevindt. Voor alle producten onder de 60 euro met een gewicht van meer dan 30 kg wordt 60 euro aangerekend.
  • Voor alle producten boven 60 euro is de levering gratis.
  • Voor alle leveringen van producten meer dan 30 kg én bij afwijkende verpakkingsafmetingen moet de aankoper (of een vertegenwoordiger) thuis zijn voor ontvangst. Daartoe is het verplicht een geldig telefoonnummer mee te delen bij bestelling.